RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

2022 рік принесе вам фінансові втрати - топ-3 головних фінансових невдахи року по гороскопу

Рік Чорного Водяного Тигра буде прихильним не до всіх знаків Зодіаку. Деяким з них він принесе труднощі у фінансових питаннях, для вирішення яких доведеться докласти зусиль.

Про топ-3 знаків Зодіаку, яким не щаститиме з грошима в 2022 році, пише "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологів.

Телець

У Тельців основною проблемою є схильність до надмірних витрат. Оскільки витрати мають тенденцію до зростання, це може спричинити появу бажання пошуку "легких" грошей. Пам'ятайте, що простих і чесних шляхів заробітку немає. Астрологи радять не ризикувати, адже ви можете втратити те, що вже зараз маєте. Ефективніше буде зосередитися на вдосконаленні своїх умінь, брати приклад з успішних людей та навчитися раціонально витрачати кошти.

Близнюки

Для представників цього знаку Зодіаку рік виявиться не легким у фінансовому плані. Часто виникатимуть непердбачувані ситуації, які потребуватимуть значних витрат. Астрологи рекомендують у жодному разі не брати участь у ризикованих аферах і не погоджуватися на "легкі" гроші, щоб збільшити власний бюджет. Необхідно докласти зусиль для роботи над новим проєктом - він виявиться вдалим.

Терези

Люди, народжені під цим знаком, можуть відчути на собі в 2022 році періоди матеріальних труднощів, але в загальному ситуація не буде критичною та з часом зміниться на краще. Порада від астрологів: навчіться контролювати свій бюджет, з розумом витрачати кошти та правильно розставляти пріорітети. З таким раціональним підходом ви зможете дозволити собі цього року значно більш, ніж уявляли.

Раніше "Апостроф" писав про трьох знаків за китайським зодіакальним гороскопом, які будуть улюбленцями долі в 2022 році.