RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Махати ногами і руками їм нема для чого - названо топ-3 найнеспортивніших знаків Зодіаку

Кожна людина обирає якісь заняття для душі, і часто ними стають спортивні ігри, походи в басейн чи у фітнес-зал. Однак люди, народжені під деякими сузір'ями, ні за що не оберуть спорт у якості свого хобі чи віддушини.

Про топ-3 найнеспортивніших знаків Зодіаку пише "Апостроф" з посиланням на перебачення астрологині Людмили Булгакової.

Діва

Діви дуже цінують власний час, тому не воліють витрачати його на безглузді заняття, такі як спорт (на їхню думку). Вони впевнені, що бігати й присідати зможе кожен, а от виконати інтелектуальні завдання - робота лише для обраних. Розумова праця для них завжди буде в пріорітети. Можливо, Діви так нехтують спортом через те, що від природи мають прекрасну фізичну форму й не потребують покращень фігури.

Рак

Раки надають перевагу фізичним навантаженням в іншому вигляді: хатня робота, облаштування присадибної ділянки, саду-городу. Вони поєднують корисне з приємним, однак ці заняття настільки їх втомлюють, що займатися чимось іншим, окрім цього, сил не вистачить. Раки надзвичайно захоплені створенням домашньої затишної атмосфери, що коли матимуть вибір - зібрати нову шафу чи піти в спортзал - вони без вагань оберуть перший варіант.

Овен

Не можна сказати, що Овни зовсім байдужі до спорту: вони з радістю почнуть займатися якоюсь модною течією в спорті, але через свій характер їм швидко все набридне. І це стосується однаково і походів у фітнес-зали, і домашніх занять спортом. Якщо Овни загоряться ідеєю щоранку робити хоча б легку гімнастику, вони накуплять побільше дорогого реквізиту, але вже через кілька днів забудуть про обіцянки, дані самим же собі. Гантелі закотяться під ліжко, а скакалка слугуватиме іграшкою для домашнього улюбленця.

Раніше "Апостроф" писав про Овнам загрожують конфлікти, а Левам не можна поспішати: гороскоп від Павла Глоби на 28 січня.