RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Розбивають серце собі та іншим: астрологи назвали три "самотні" знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли, яким знакам Зодіаку складно побудувати відносини з тих чи інших причин, назвали знаки, яким загрожує самотність.

Про це повідомляє "Mix News".

Близнюки

Представники даного знаку Зодіаку відрізняються допитливістю - ця якість змушує досліджувати світ і знайомитися з різними людьми. Вони дуже комунікабельні і товариські, але в той же час вони можуть бути емоційно недоступними - дана риса характеру може завдавати їм сильного болю.

Близнюки зазвичай шукають як партнера емоційно недоступної людини або людини, яка полягає у відносинах або шлюбі. Вони мріють про шлюб і дітей, але, як правило, роблять неправильний вибір партнера - навіть якщо вони наважаться створити сім'ю, то їх щастя ризикує бути короткочасним.

Лев

Леви є дуже активними та націлені на перемогу. Крім того, представники цього знаку є дуже товариськими та привертають до себе увагу протилежної статі.

Однак люди, народжені під цим знаком, можуть не помічати, що своїми словами та діями вони можуть розбити серце своєї другої половинки – це може статися, навіть якщо у вас є спільні діти. Крім того, сама друга половинка може розбити серце Лева – їй важко буде впоратися з імпульсивним характером партнера, авантюризмом та надмірно поспішними рішеннями.

Леви найчастіше проживають своє життя на самоті, навіть якщо в цей період вони мали чимало стосунків та інтимних інтриг.

Водолій

Водолії – це люди з розвиненим інтелектом та непоганими навичками красномовства. Однак навіть ці якості не дають упевненості в тому, що у цих людей все складеться в особистому житті. Представники даного знаку Зодіаку звикли прислухатися до свого серця і часто вступають у стосунки з тими, хто зовсім не підходить для цього.

Крім того, у випадку стосунків з Водолієм-жінкою, у її партнера можуть виникнути проблеми тому, що вона бачить світ не так, як бачить його і як бачать його інші люди. І щойно будуть перші натяки на те, що партнер намагається її обмежити будь-яким чином, вона обере розрив стосунків.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку вміють чинити опір невдачам.