RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Росію "розклали по поличках": астролог передбачила РФ поразку у головній битві

Багато громадян України задаються питанням "Коли закінчиться війна між Росією та Україною?" - цим цікавляться і астрологи. Проте, однозначної відповіді це питання немає, а існують різні припущення.

Про складнощі з визначенням точної дати закінчення війни Росії проти України, у коментарі "Фактам" розповіла астропсихолог Валентина Віттрок.

За словами фахівця, тут важливими є не тільки гороскопи двох воюючих держав, а й тих людей, які стоять на чолі цих країн.

У той же час Віттрок вважає, що можна "розкласти по поличках" Росію.

Вивчаючи її гороскоп, я відштовхувалася від двох значущих для цієї країни дат — 12 червня 1990 року, коли було прийнято декларацію державотворення Росія, і 25 грудня 1991 року — день, коли остаточно обвалився СРСР і відбулося перше підняття прапора РФ. Обидві дати однаково погані для країни та вказують на програш у військових діях", - заявила астропсихолог.

За прогнозом Віттрок, Чорний Місяць, який, судячи з гороскопу Росії, перебував у восьмому будинку (саме він відповідає за війну) говорить про поразку в головній битві. А Марс, який опинився в четвертому будинку, говорить про масштабні руйнування (в Росії - "Апостроф") та втрату росіянами своїх територій.

Раніше астропсихолог розповіла про складнощі при складанні гороскопа Путіна.