RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Життя кардинально зміниться: у травні чотири знаки Зодіаку чекає казковий успіх

Незабаром настане останній весняний місяць - травень. Він принесе щастя та успіх чотирьом знакам Зодіаку, який усміхнеться фортуна.

Про це розповіли астрологи, пише УНІАН.

Лев

Левам у травні пощастить у фінансових питаннях. Відповідно до астропрогнозу, представники цього знаку Зодіаку вирішать усі грошові проблеми, які вже давно не дають спокою. Хтось отримає гроші в подарунок, комусь виплатять премію, а дехто може отримати у спадок.

Скорпіон

Незважаючи на всі складнощі, з якими Скорпіони спіткнулися останнім часом, у травні вони почнуть відчувати невидимий захист від усіх бід та неприємностей. Зірки пророкують, що представники цього знаку Зодіаку мають приділити увагу роботі, а все інше вирішиться поступово.

Діва

Астрологи прогнозують, що життя Дів перевернеться з ніг на голову в позитивному плані. На них очікують доленосні зміни. Деякі представники цього знаку отримають пропозицію руки й серця, а дехто дізнається про майбутнє поповнення в родині.

Рак

Раки, терплячі від природи, нарешті отримають свою порцію удачі. У травні зірки сприятимуть Ракам у всіх сферах: у кар'єрній, фінансовій та особистій. Також представники цього знаку Зодіаку можуть вирушити в далеку мандрівку або навіть переїхати до іншої країни.

Раніше "Апостроф" писав про п'ятірку знаків Зодіаку, на яких чекають зміни у найближчі п'ять років.