RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Краще з ними не зв'язуватися: топ-5 найгірших друзів за гороскопом

Астрологи склали топ-5 знаків Зодіаку, які вважаються найгіршими друзями за гороскопом. Здатні до брехні, зради, пліток за спиною та багатьох інших підлих вчинків представники знаків: Близнюки, Лев, Терези, Стрілець та Риби.

Про це повідомляє Уніан.

Близнюки

Цей знак має два обличчя і він сам вибирає, яке з них варто показувати. Близнюки можуть шукати вигоду серед своїх приятелів. Рідко кому відкриваються по-справжньому, прагнуть показати виключно "потрібну" сторону. У спілкуванні з цим знаком треба бути акуратним, адже він схильний до брехні та зради.

Лев

Цей знак дуже самозакоханий, він думає у першу чергу про себе. При цьому така поведінка не залежить від ступеня близькості стосунків. Будь-які спроби донести їм те, що потрібно цінувати та поважати оточення - можуть виявитися марними.

Терези

З представниками цього знака дружити доволі складно, адже не слідкують за своєю поведінкою: можуть бути агресивними, зриватися на інших, можуть ображатись, плести інтриги.

Стрілець

Цей знак дуже запальний, уразливий, егоцентричний. Іноді його може образити навіть на дрібниця, через що друзям доводиться важко. Він може бути чесним та відданим, але допоки оточення визнає його велич. Інакше - може легко відмовитися від своїх близьких.

Риби

Цей знак вважається одним з найбільш брехливих. Риби можуть обманювати навіть у дрібницях, пояснюючи тим, що є "брехня на благо". Відтак - у тісному спілкуванні варто бути максимально уважними і довіряти словам з особливою обережністю.

Нагадаємо, що астрологи розповіли, чого чекати кожному знаку Зодіаку від 8 травня.