RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Запросто обміняють кохання на багатство: астрологи назвали чотири "жіночі" знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, які жінки за знаком Зодіаку здатні проміняти кохання на багатство. У списку - чотири меркантильні знаки.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Телець

Жінок, народжених під цим знаком, не варто звинувачувати у меркантильності, все - набагато глибше, ніж здається. Дуже часто початок їхнього життя доволі складний у питанні грошей. Саме тому вони не проти, зустрівши багатого "принца", прожити решту життя у достатку. Такі леді дійсно втомилися перебиватися з копійки на копійку, тому заслуговують "спочити на лаврах". А покинута родина дасть собі раду, думають вони. Жінки-Тельці вважають, що вони заслужили і вистраждали такий подарунок долі у вигляді багатого коханця.

Близнюки

Такі жінки все життя мріють про принца. І за першої нагоди - забудуть свого небагатого чоловіка з дітьми. Такі дами доволі вітряні, тому у них не буде докорів сумління, що обрали "жити красиво" замість злиднів. От тільки чи буде щаслива з таким вибором - питання. До речі, саме таких легковажних красунь багатії міняють як рукавички.

Скорпіон

Дівчата з таким знаком переконані, що народжені для гарного життя, а чоловіки винні, що не здатні їх забезпечити. Тільки-но на горизонті з'явиться можливість дозволити собі дорогі ресторани, бутіки, п'ятизіркові курорти у вигляді заможного коханця - вони вмить зітруть із пам'яті чоловіка-невдаху і навіть дітей. Примітно, що вони здатні переступити і через нового обранця, якщо зустрінуть ще багатшого.

Водолій

Жінка-Водолій може втомитися від постійного ниття чоловіка, особливо, коли з'явиться перспектива більш безтурботного життя. Цікаво, що вона зрадить, навіть якщо новий чоловік буде негарним, зате багатим. "З лиця води не пити", скаже вона. Пані-Водолій переконана, що народжена жити у двоповерховому маєтку з хатньою робітницею, і що красиві жінки створені для кохання, а не для готування борщів та прання шкарпеток.

Як повідомлялося, астрологи розповіли, за що саме може розлюбити партнера кожен зі знаків Зодіаку. Кохання вкрай тендітне почуття і розчаруватися кожен знак може з різних причин.