RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Може бути ще гірше: астролог назвав ім'я несподіваного змінника Путіна

Чутки про серйозні хвороби Путіна активно розповсюджуються на тлі його рішення розпочати повномасштабну війну проти України. Хтось уже похоронив російського диктатора, а дехто очікує на його смерть у найближчому майбутньому. Разом з цим усіх хвилює, хто ж стане наступним правителем країни-терориста РФ.

Відомй екстрасенс і таролог Макс Гордєєв розповів, коли Путін помре та хто стане його наступником, в етері шоу "Сніданок з Україною".

За його передбаченнями, російський диктатор, найімовірніше, покине цей світ у лютому 2023 року.

"В колоді 22 карти — 22 аркана. Я витягатиму одну за одною, і ми побачимо, через скільки місяців буде його ймовірна смерть. 9 місяців за картами… через 9 місяців. Але ви маєте розуміти, що це імовірна смерть. Я бачу, що доля зараз вирішує, що з ним робити", - зауважив провидець.

Також він наголосив, що не потрібно спрямовувати свою енергію на очікуванні смерті очільника Кремля, тому що невідомо, як це вплине на подальший хід повномасштабної російсько-української війни.

"Може бути таке, що він помре, а на його місце стане ще гірша людина. Тому раджу довіряти зорям, долі та Всесвіту. Вони знають, що роблять. Звісно, коли помре путлер — всі радітимуть. Але він має померти так, що на його місце не став ще більший тиран. Я боюся, що це буде "дон" (Рамзан Кадиров - одіозний ставленик Путіна в Чечні, - ред), адже є такі дзвіночки", - сказав Гордєєв.

Читайте також матеріал "Апострофа": Чим насправді хворий Путін: що кажуть лікарі. Російський фюрер, безумовно, фізично і психічно нездоровий, але чекати його швидкої смерті не варто. "Апостроф" з'ясовував, чому такі повідомлення з'явилися саме зараз та які підстави підозрювати у кремлівського диктатора рак.