RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Готові валятися на дивані нескінченно: п'ять найголовніших ледарів за знаком Зодіаку

Астрологи розповідають, що немає сенсу картати деяких людей за те, що вони люблять полінуватися, тому що так стали зірки. П'ять знаків Зодіаку від природи неквапливі. Їхній девіз: "Хто зрозумів життя, той не спішить".

Про це повідомляє Slovofraza.

Телець

Перший у рейтингу ледарів - Телець. Народжені під цим знаком обожнюють валятися весь день у ліжку, займаючись приємними речами та філософськими роздумами. Таку розкіш можуть собі дозволити, адже працювали не покладаючи рук. Таким чином Тельці можуть стати лінивими тільки у випадку, що їхні статки та благополуччя у надійності. При цьому вони вміють цілеспрямовано та наполегливо працювати, і в цьому їм багато хто може позаздрити.

Лев

Оскільки Лев вважається царем звірів, от він і любить більше стежити, як хтось працює на їхнє благо. Цей знак не переносить рутину, йому важко робити щось самостійно. Однак повними ледарями назвати їх не можна. Їм легко вдається командувати, адже завжди знають, що робити та як. А їхні лінощі - це просто навик, який необхідний будь-якому керівнику.

Рак

Народжені під цим знаком доволі повільні, робитимуть щось, якщо це принесе емоційне задоволення. Через це Ракам складно чимось займатися: домашніми справами та побутовими турботами. Раки кращі за багатьох у роботі, яка їм подобається і допомагає розкрити таланти.

Ваги

Астрологи кажуть, що це не надто рухливий Знак, який любить діяти у компанії. Астрологи називають Терезів лінивими, тому що перед роботою вони зважують всі "за" і "проти", позбуваються сумнівів і комплексів, радяться з близькими, щоб потім ще раз усе спланувати. Цьому знаку просто потрібна людина, яка зіштовхне їх з дивана назустріч пригодам.

Риби

Риби приховують свою лінь за імітацією якоїсь важливої діяльності. Можуть дуже довго чимось займатись, тоді як це лише прикриття: результату від такої діяльності не буде. Більшість Риб витають у хмарах, замінюючи фантазіями реальність. У них мало ентузіазму, вони меланхолійні, повільні і просто пливуть за течією, хоч це більше плюс, ніж мінус. Якщо Риби лінуються, то вони набираються сил і енергії перед грандіозними досягненнями.


Раніше ми писали, які знаки потребують постійної підтримки: три знаки Зодіаку найбільше бояться самотності.