Спиртне їх тягне, мов магніт: ТОП-5 найбільш питущих знаків Зодіаку

Астрологи склали рейтинг із п'яти знаків зодіакального кола - найбільших любителів алкоголю. Перепити усіх здатні: Скорпіони, Риби, Близнюки, Овни та Стрільці.

Про це повідомляє видання Gastronom.

П'яте місце - Стрільці

Цей знак настільки любить весело проводити час, що і сам не проти випити для настрою, і других може легко "за компанію" напоїти. Стрільці обожнюють жити так, щоб "було що згадати", в основному це гучні та п'яні вечірки. Цей знак ніколи на самоті не вживатиме спиртне.

Четверте місце - Овни

Представники цього знаку не знають міру. П'ють усе, що горить: горілку, віскі, коньяк... Астрологи застерігають, що Овни напідпитку - це моторошне видовище. Цей знак навіть коли тверезий любить конфліктувати та стояти вперто на своєму, а під градусом - стають у цьому гірші удвічі, адже додається агресія. Саме цей знак, напившись, починає шукати пригод, намагаючись комусь там показати, які вони "герої".

Третє місце - Близнюки

Оскільки товариські Близнюки люблять бути поміж людей, а спиртне так сприяє розкутості - не проти випити. При цьому і без випивки розкутості цьому знакові вистачає. Та якщо треба - Близнюки будуть зберігають цілком пристойний вигляд та самоконтроль. Небезпека у тому, що коли представникам цього знаку сумно - вони можуть пити на самоті. Віднадити від такої ідеї може будь-яке цікаве заняття.

Друге місце - Риби

Народжені під цим знаком зовсім не вміють пити: після першого келиха їх потягне на дурниці, а напившись - на безрозсудні вчинки. Цей знак теж може пити на самоті. Риби, почавши пити - не здатні зупинитися, тягне до алкоголю, як магнітом, застерігають астрологи.

Перше місце - Скорпіони

Лідирують у рейтингу знатні маніпулятори - Скорпіони. Цей знак може всі свої проблеми "топити" у пляшці. Жорсткість, безжалісність та замкнутість п'яного Скорпіона стає м'якшою, а сам він більш товариським. Саме напідпитку Скорпіони можуть стати справжніми ловеласами та завести інтрижку. Відмовитись від спиртного цьому знакові доволі складно, тому потрібно стежити, щоб не стати одного дня алкоголіком.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку не вміють пити алкоголь.