RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Повня 10 вересня: на яких знаках Зодіаку позначиться найбільше

Вже цієї суботи, 10 вересня о 12:59 за київським часом настане перший Повний місяць осені – його вплив на собі зможуть відчути Близнюки, Діви, Стрільці та Риби.

Про це повідомляє Stylecaster.

Близнюки

Цілком ймовірно, Близнюки переосмислять свої професійні цілі та зрозуміють, що щось у їхньому житті йде не так. Незважаючи на те, що ухвалити деякі рішення буде нелегко – у результаті представники знаку Зодіаку почнуть рухатись у правильному напрямку. Близнюки мають величезний потенціал для просування в кар'єрі і перші кроки можна робити вже зараз.

Діва

Дівам рекомендується бути впевненими в собі і вірити в свою здатність стати кращими. Можливо, Діви усвідомлять щось важливе стосовно стосунків – слабкі стосунки можуть зруйнуватися, а сильні навпаки, зміцніють.

Стрілець

Ви так старанно працювали, щоб досягти більшого впливу у своїй кар'єрі та просунутися ще далі до успіху. Проте перемога у грі — не найголовніше у вашому житті, особливо якщо за роботою у вас зовсім немає особистого життя. Також, Стрільці можуть почуватися пригніченими через домашні проблеми, можливі переїзди або перестановка в будинку.

Риби

У цей повний місяць Риби оновляться – у майбутній період вони зможуть зазирнути всередину себе і зрозуміти свої справжні бажання. Риби зможуть побачити різні шляхи і усвідомити, в якому напрямку їм краще рухатися далі.

Раніше ми писали, що не можна робити під час повного місяця і як правильно себе підготувати.