RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

У Тельців - день спокою, а у Левів - успіхи у всіх справах: гороскоп на 11 вересня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 11 вересня.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Овен

Овнам рекомендується розслабитися і отримувати задоволення від того, що вони роблять. Якщо немає сил і бажання вирішувати сьогодні складне та важливе, краще залишити до завтра. За відсутності сил і натхнення щось добре навряд чи вийде. Вирішіть проблеми, які потім можуть відволікати від основних питань. Нехай цей день навряд чи запам'ятається як один із найграндіозніших у житті, проте навіть відпочинок чи робота з дрібними та рутинними справами приносять свої плоди.

Телець

‚Для Тельця день буде спокійним і розміреним, проте не варто чекати великих перемог і звершень. Можна планувати найпростіші та звичайні відносини, похід у перукарню, роботу над рутинними завданнями. Приємні розмови, прогулянки на свіжому повітрі, посиденьки в кафе чи будинки на перегляд фільму подарують Тельцям справжнє задоволення, як і тим, хто буде поруч.

Близнюки

Близнюкам слід триматися від проблем подалі. Цілком можливо, що оточуючі захочуть вивести їх із себе. Не варто піддаватися на провокації та йти у таких людей на поводі. Щоб день пройшов позитивно, їм слухати спокійну музику, думайте про хороше, присвятити час коханим, тоді вплив не дозволить здійснити погані вчинки.

Рак

З'явиться маса нових справ. З самого початку дня у роботі та сімейному побуті можуть впасти завдання та проблеми, які необхідно вирішувати. Їх може бути так багато, що Раки виявляться у ступорі, не знаючи за яку з них взятися і вирішувати насамперед.

Якщо вони спробують взятися відразу за все - це буде схоже на те, що вони хочуть "відкушувати кожне яблуко з дерева", і тільки зіпсують. Краще вибрати найголовніше, першочергове, щоб зайнятися їм в упор, а незначне залишити на потім. Навіть якщо Раки не встигнуть їх зробити, нічого страшного не станеться, оскільки найважливіше виконано.

Лев

Для Левів обіцяє бути вдалою друга половина дня. Це час, коли слід проявити всю свою силу та кмітливість. Удача чекає на роботі та в особистому житті. Починаючи з середини і до кінця дня, успіхи будуть переслідувати Левів по гарячих слідах. Головне, їх розглянути та використати на свою користь.

Діва

Для Дів перша половина дня – це час вдалих рішень у коханні, роботі та бізнесі. Бадьорість і мотивація дозволять впоратися з багатьма справами, які давно чекали, коли ж за них візьмуться. Розслабитися не вдасться, але добре виконані справи принесуть лише найкраще в їхнє життя, а успіхи обов'язково покажуть Дів із кращого боку. Друга половина дня буде не такою вдалою, тож краще до цього часу планувати рутинні справи.

Терези

Ваги будуть особливо схильні до емоцій. Це може принести як позитивні, і негативні моменти. А ось зі спілкуванням на роботі та колегами можуть виникнути проблеми. Будь-яку річ, будь-то претензія, незгода, дивний погляд, вони переживатимуть особливо гостро.

Саме тому, особливо в першій половині дня, не рекомендується займатися серйозними справами, робити довгострокові плани, оскільки всі зіпсують емоції, що розігралися, і нервова напруга.

Скорпіон

Не рекомендується намагатися встигнути все та переробити всі справи. Напевно, вони будуть наповнені цим бажанням. Щоб цей день не пройшов даремно, краще вибрати найважливіші із усіх запланованих занять. Так вони не розтратять свою енергію і не змарнують час на ті речі, які мають незначну важливість. При правильному плануванні день для Скорпіонів виявиться вдалим у коханні та роботі.

Стрілець

Стільцям не варто поспішати з висновками. Поспішне рішення гірше, ніж жодне, адже вони можуть наламати таких дров, що виправляти ситуацію потім доведеться протягом тривалого часу.

Козеріг

Козерогам краще залишити на потім усі незначні та рутинні справи. Цей день вимагатиме від них віддачі фізичних та емоційних сил, але результат безперечно порадує. Те, що давно було задумано, може справдитись, бо всі передумови для цього є. Головне, бути впевненими у своїх силах.

Водолій

Для Водоліїв день повинен бути вдалим, але тільки в тому випадку, якщо вони виявлять справжню наполегливість. У цьому випадку будь-які задуми можуть справдитися. Якщо представник знака сьогодні виявить слабкість і лінь, очікувати вдалого результату не варто.

Риби

Рибам рекомендується остерігатися своїх емоцій, які можуть виявитися неконтрольованими. Роздратування може виникнути з будь-якої дрібниці, накопичені емоції завершаться справжнім водоспадом обурення. Зрештою це може призвести до неприємних наслідків, оскільки їхнє обурення пройде, а ось неприємний осад у оточуючих залишиться. Краще тримати себе у руках.

Нагадаємо, раніше астрологи також склали жіночий гороскоп на тиждень 12-18 вересня 2022 року.