RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Любитимуть до самої смерті: три пари імен, які ідеально підходять один одному

Безумовно, якість відносин залежить від того, наскільки в них вкладається кожен із партнерів, але багато хто також вірить, що знаки Зодіаку і навіть імена можуть вплинути на міцність між партнерами.

Про вдале поєднання імен розповідає "Апостроф".

Сергій та Дарина

Незважаючи на те, що обидва носії цих імен досить приземлені та прагматичні, між ними практично відразу може спалахнути пристрасть, яка переросте у бурхливий роман. Відносини і надалі також нагадуватимуть емоційні гойдалки – і хоч обидва втомлюватимуться від шквалу емоцій, кожен у глибині душі знає, що вони створені один для одного.

Олексій та Анастасія

Олексія та Анастасію тягне один до одного з перших хвилин знайомства, обидві ці людини енергійні та цілеспрямовані, тому емоційності в цій парі достатньо. Спочатку відносин можливі притирання через те, що кожен у парі має власну мету та інтереси, але при цьому обидва готові змінюватися заради кохання. При цьому у відносинах завжди присутня не тільки турбота, підтримка, але також романтика та пристрасть.

Олександр та Ольга

Їх союз ґрунтується на практично повній протилежності один одному. Олександр на життя дивиться легко, він амбітний і відрізняється підвищеною відповідальністю. А Ольга – перфекціоністка та звикла все контролювати. Гармонію парі надає полярність: Олександр навчається приймати важливі рішення, а Ольга – розслаблятися та насолоджуватися життям. Згодом пара приходить до компромісу з більшості питань, і в парі панує гармонія, повага і турбота.

Раніше ми писали, які шлюби за гороскопом найміцніші.