Серйозний успіх у Левів та чіткий план у Риб: гороскоп на 27 листопада

У неділю, 27 листопада, деякі знаки мають розширити коло спілкування, хтось навіть може піднятися кар'єрними сходами, а хтось і стати трішки багатшим.

Ресурс slovofraza пропонує прогноз астрологів для представників кожного знака Зодіакальних сузір'їв.

Овен

Овнам має повезти з питаннями нерухомості, а також зручний день для покупок і запланованих сімейних справ. Крім того, Овен зможе по праву посісти місце керівника.

Читайте також: Жіночий гороскоп: що обіцяють зірки у грудні 2022 року

Телець

Тельці будуть налаштовані активно-агресивно, хоч нічого хорошого з цього не вийде. Тому зайву енергію краще вихлюпнути на стороні, щоб не залишилося сил на сімейну сварку.

Близнюки

Близнюкам варто подолати спокусу маніпулювати друзями у власних інтересах, оскільки особисті проблеми суттєво впливатимуть на робочі відносини.

Рак

Ракам треба "виповзти" з дому та розвіятися. Розборки на роботі можуть вдарити по розміру зарплати. Не потрібно брати на себе більше, ніж можете виконати.

Лев

Львів очікує на серйозний успіх, про який можна розповідати з гордістю. Потрібно спілкуватися, відвідувати виставки, музеї чи концерти, щоб зарядитись позитивною енергією.

Діва

У Дів на роботі аврал і всі думки та час займатимуть лише робочі та трохи сімейні проблеми.

Терези

У Терезів виникне питання кар'єрного зростання. Вони спробують просунутися за рахунок інших і намагатимуться самоствердитися на новій посаді.

Скорпіон

Скорпіон зможе непогано розпорядитись чужими грошима, віддати борг і залишитися у виграші. У другій половині дня можливе використання своєї енергії у неправильному напрямку.

Стрілець

У питаннях кар'єри ризикувати не слід – ви можете виявитися пішаком у чужих руках. Виникне потреба у значних витратах і уникнути цього не буде жодної можливості, оскільки справа торкнеться вас особисто та членів вашої родини.

Козеріг

Успіх фінансових оборудок буде під сумнівом. Будьте особливо уважні, роблячи покупки в магазинах. Вам можуть нав'язати не дуже якісний товар.

Водолій

Родичі та близькі друзі готові надати підтримку, зокрема й матеріальну. Сьогодні можна обговорювати питання, пов'язані з нерухомістю, великим вкладанням грошей.

Риби

Риби мають чіткий план — що потрібно зробити на роботі, як і на що варто витратити гроші й не потрібно від нього відступати ні на йоту.

Раніше "Апостроф" розповідав, для яких трьох знаків Зодіаку 2023 рік може стати непростим.