RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Від пристрасті Скорпіона до енергійності Стрільця: що принесе кінець осені для кожного зі знаків Зодіаку

Астрологи озвучили гороскоп для всіх знаків Зодіаку на кінець осені – початок зими 2023 року.

Про це повідомляє spiritualify.org.

Листопад і грудень — це чудова можливість скористатися новими можливостями, які на вас чекають.

Читайте також: Яким буде для вас рік Дракона? Прогнози долі щодо китайського гороскопу

Овен

Овни не можуть не зосередитися своєму бажанні вирватися волю зі своєї звичайної буденної рутини. Вони мають бажання познайомитися з людьми за межами свого звичайного кола спілкування і, можливо, навіть освоїти нову навичку.

Телець

Тельці з більшою ймовірністю поділяться своїм серцем з близькими і поділіться тим, що їм потрібно, щоб почуватися більш комфортно та безпечно у стосунках.

Вони також зможуть відчути підвищення впевненості, коли їм доведеться докласти ще більших зусиль для досягнення результатів у спільних фінансових починаннях. Крім того, вони також почуватимуться впевненіше у любовних справах.

Близнюки

Ваші стосунки віч-на-віч — головна подія цього сезону, оскільки сонце проходить через ваш сьомий будинок партнерства. Незалежно від того, чи працюєте ви над діловою пропозицією з колегою або ставите нові спільні цілі зі своєю близькою людиною, ви матимете всі можливості, щоб виконувати злагоджену роботу в команді. У той же час вам необхідно задуматися про те, що стосується ваших стосунків із другою половиною.

Рак

Рекомендується прочитати щось для медитації, або реорганізувати свій домашній офіс. Пам'ятайте, що сезон Стрільця приносить багато енергії, яка може підживлювати ваше природне бажання робити більше, більше, більше допомагати іншим.

Однак простий перегляд того, скільки проектів ви можете займатися одночасно, не виходячи за межі своїх можливостей, може покращити ваше благополуччя зараз.

Лев

У сезон Стрільця сонце, ваша правляча планета, яскраво сяє у вашому п'ятому будинку романтики та самовираження.

Цей вплив спонукає Львів ділитися глибинами свого серця як творчо, так і іншими. Вони відчують себе грайливішими, безпосереднішими і кокетливішими, ніж зазвичай, оскільки будуть ставити задоволення вище своїх амбітних цілей. Сезон відпусток у самому розпалі, це час свята та радості для всіх, особливо для Львова.

Діва

Коли сонце висвітлює ваш четвертий будинок життя будинку, ви надихаєтеся сповільнитися і розслабитися. Встановлення кордонів стає простіше, що дозволяє вам повністю поринути в якісний сімейний час та приємні заняття, такі як ведення щоденника, практика усвідомленості чи йога, або спілкування з близькими за допомогою відеодзвінків.

Сприймайте цей сезон як можливість заглибитись у цілющу турботу про себе, насолоджуючись домашнім комфортом.

Терези

Коли Сонце рухається через Стрільця, воно активує ваш третій будинок спілкування, посилюючи ваші соціальні зобов'язання та прагнення до спілкування.

Ваша природна комунікабельність поєднується з енергією сезону, перетворюючи вас на перевантаженого соціального метелика. Ваш календар наповнений різними зобов'язаннями, які приносять вам величезне задоволення та радість.

Однак не забувайте створювати моменти для відпочинку та відновлення сил. Поєднання активного суспільного життя із заслуженим відпочинком гарантує, що ви, як і раніше, зможете планувати, організовувати та взаємодіяти з усіма у своєму колі.

Скорпіон

Коли Сонце переміщається зі Скорпіона до Стрільця, воно переміщає свою увагу на ваш другий будинок доходу. Після того, як ви опинилися у центрі уваги в сезон Скорпіона, тепер у вас є шанс вивести свої пристрасні проекти на новий рівень. Цей транзит спонукає вас оцінити свої цінності та розставити пріоритети у справах, які відповідають вашому серцю.

Вчиняючи так, ви розвиваєте сильніше почуття фінансового достатку і стаєте уважнішими до можливостей, які збільшують ваш грошовий потік. Залишайтеся вірними собі і подивіться, як ваша прихильність до своїх цінностей прокладає шлях до успіху.

Стрілець

Сезон Стрільця відкриває можливості для особистісного зростання та самопізнання. Підтримайте свою природну цікавість і пристрасть до подорожей, вирушаючи до нових подорожей, як внутрішніх, так і зовнішніх. Незалежно від того, чи вивчаєте ви різні культури, розширюєте свої знання або вирушаєте у фізичні пригоди, ви готові прийняти світ з розкритими обіймами.

Козеріг

У міру того, як сезон Стрільця добігає кінця, наполегливе сонце рухається через ваш дванадцятий будинок духовності, спонукаючи вас рухатися повільніше і приділяти пріоритетну увагу турботі про себе.

Скористайтеся цією можливістю, щоб зарядитись енергією та зайнятися справами, які живлять вашу душу. Чи мрієте ви, ведете щоденник снів чи практикуєте техніки візуалізації та маніфестації, дозвольте собі посіяти насіння для вашої наступної великої мети.

Водолій

Водоліям варто бути готовими, тому що коли Сонце пройде через ваш одинадцятий будинок зв'язків, ви виявите, що з ентузіазмом берете участь у групових проектах і налагоджуєте зв'язки всередині своєї спільноти. Навіть для такого незалежного знака, як ви, співпраця цього сезону виявиться плідною.

Риби

У сезон Стрільця наполегливе сонце висвітлює ваш десятий будинок кар'єри, надихаючи вас взяти на себе відповідальність і затвердити свої довгострокові цілі.

Для Риб це – ідеальний момент проявити себе та отримати визнання за свій внесок. Використовуйте можливості лідерства та заявіть про свою присутність. Це ваш час, щоб вас побачили та оцінили.

Нагадаємо, раніше ми писали про три знаки Зодіаку, які постійно змінюють свої плани.

  • Вас може зацікавити:

Хороші манери у них у крові: п'ять найввічливіших знаків Зодіаку

Щастя у ваших руках: ці п’ять знаків у 2024 році досягнуть небачених висот

Прорив у кар’єрі і нова любов: ці чотири знаки у 2024 році чекають доленосні зміни