RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Що чекає на українську і російську мову: астролог озвучив прогноз на наступні роки

Навіть після завершення війни Росії проти України, мовне питання, очевидно, виникатиме ще довго. Але, завдяки втручанню Зірок, його актуальність знизиться у 2024 році, а остаточно зникне у 2025 році.

Про це розповів астролог Олексій Кириченко.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Під час терору українського народу з боку Москви, планета Плутон (планета знищення) була в знаку національності, тобто знаку Рака. Національність знищувалась зсередини, за допомогою Голодоморів і репресій. Зараз, під час новітньої війни Плутон знаходиться в опозиції до Рака: продовжується намагання знищити українську ідентичність, але вже не зсередини, а ззовні”, - розповів астролог.

За його словами, планета Плутон виходить із сузір'я Козерога у 2024 році. Це означає, що ідея знищити українську націю та її мову знизиться. Також ідея знищити російську мову під час переходу Плутона до Водолія знизиться в 2024 році, але остаточно зникне в 2025 році.

"Національне питання і все, що стосується мов, не буде пов’язане з кризою, як це відбувається зараз. Адже з мовою найбільше пов’язаний знак Зодіаку Близнюки. Це знак, що любить спілкуватися більше за інших. І зараз, і на початку повномасштабної війни, коли в Близнюках було багато планет, це не заважало людям вивчати і спілкуватися українською мовою”, - заявив Кириченко.

Він додав, що, з іншого боку, багато планет опинилися під впливом знака Риби. Це знак Зодіаку, який знаходиться під кутом 90 градусів і є конфліктним зі знаком Близнюки. Це означає, що люди мовчать і погано вчать українську мову.

"Я прогнозую вирішення мовного питання в Україні з червня 2024 року. В цей час енергія Юпітера допоможе знайти вектори руху в бік розв'язання проблеми. Також авторитаризму в мовному питанні не буде", - зазначив Кириченко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога