RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Діви захочуть перемоги, а Стрільці – нових вражень: гороскоп за картами Таро 3 лютого

Тарологи склали унікальний гороскоп на суботу, 3 лютого, для всіх зодіакальних сузір'їв.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Карта "Імператор" прогнозує, що у житті можете перетворитися на тирана чи диктатора, чи дозволити іншим впливати на вас подібно. Цього дня влада буде в руках інших, тому треба бути пильним.

Телець

Карта "Вісімка жезлів" говорить про сплеск натхнення. Побачите свій шлях та матиме сили до дій, адже двигун працює на повну потужність. Всі цілі - у ваших руках. Скористайтеся енергією та рухайтеся вперед.

Близнюки

Карта "Сімка кубків" вказує на безліч можливих виборів, ще говорить про те, що ви заціплені всіма можливостями, що не можете ухвалити єдине рішення. Доведеться робити вибір.

Рак

Карта "Дев'ятка денаріїв" вказує на те, що вдало створили оточення, з яким щиро добре. Зусилля та праця принесли заслужені плоди, і тепер можете насолоджуватися їх результатами.

Лев

Карта "Суд" говорить про зміни позитивні або негативні. Треба постаратися зрозуміти сенс завдань і виконати з гідністю. Карта символізує зміни, які вже проходите, чи які невдовзі настануть.

Діва

Карта "П'ятірка мечів" вказує на прагнення перемоги. У цей день доведеться протистояти підступності, зловмисності чи наклепу. Важливо залишатися справедливим та бути рішучим.

Терези

Карта "Четвірка жезлів" говорить про добробут. Вона означає, що для вас настав час відкривати двері і вживати конкретні кроки у напрямку цілей та бажань.

Скорпіон

Карта "Вісімка кубків" схиляє до джерел своєї інтуїції, щоб віднайти натхнення та почати рухатися вже новими шляхами. Відчуєте занепокоєння чи туманне бажання уникнути чогось.

Стрілець

Карта "Двійка денаріїв" просить не бути надто серйозним, а дозволити собі насолодитись грою подій дня. Пройдіть його з легкістю, проявіть гнучкість, відкрийтеся для всього нового.

Козоріг

Карта "Король кубків" говорить про важливість керувати емоціями, дозволяючи їм бути. Не варто соромитися висловлювати глибинні бажання та почуття.

Водолій

Карта "Шістка мечів" говорить про зміни чи щось незвичне. Головне - не засмучуватися і не відмовлятися від викликів. Робіть рішучі та тверезі кроки, потім оцінюйте ситуацію.

Риби

Карта "Сонце" обіцяє спокійне щастя. Саме істинний успіх приходить до тих, хто, як діти, бачить життя просто і мудро. Не ускладнюйте його зайвими амбіціями та честолюбством.

Раніше ми розповідали, які чоловіки за гороскопом найчесніші.

  • Вас також може зацікавити:

Кардинально змінять усі: хто за Гороскопом почне здоровий спосіб життя у 2024 році

Романтичні, пристрасні та щедрі: ці три знаки Зодіаку вважають найкращими коханцями

Любов, дарована небесами: три пари Зодіаку, які були спорідненими душами в минулих життях