RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Це стане для ворога, як блискавка серед ясного неба: мольфар з Карпат побачив перелам у війні в Україні

Карпатський мольфар Борислав вважає, що найближчі місяці принесуть важкі випробування для України, проте саме ці події будуть символічним зламом та зміцнять позицію України. Він вважає, що український контрнаступ стане ключовим моментом, який застане ворога зненацька та принесе значні зміни на полі бою.

Про це йдеться в передбаченні від мольфара Борислава.

Читайте також: Світова війна в 2025-му і переломні 2029-2032 роки: індійський хлопчик-пророк дав нове передбачення

Мольфару з Карпат Бориславу розкрилося знамення про майбутнє України: під час найбільших випробувань для українців він побачив обриси майбутніх подій, що мають величезне значення не лише для України, а й для світу загалом.

Він вказав, що найближчі місяці принесуть важкі випробування українцям, але вони стануть тим зламом, після якого прийде заслужений спокій. Ключові події, що мають відбутися, зміцнять позицію України. Ворог визнає власні втрати, що примусить його до відступу.

Борислав каже: "Бог, який бачить справедливість нашої боротьби, надішле агресору важкі випробування, ставлячи перед ним перепони та складнощі, вони стануть заслуженим покаранням за злочини, але захистом – для нашої святої землі".

Поки світ об'єднується в підтримці Україні, противник отримає лише ізоляцію та втрату союзників, включаючи непередбачувані зміни у відносинах з Китаєм. Зокрема такі події можуть призвести до зміни балансу сил на міжнародній арені. "За підсумками цих випробувань настане час миру та відновлення, міцний та тривалий мир закладе фундамент для майбутнього процвітання України", – попередив мольфар.

Як розповідає Борислав, майбутній контрнаступ стане ключовим моментом у перебігу кровопролитної війни в Україні. Ось що він про це говорить:

"Цей контрнаступ підготовлений у тиші та з зібранням усіх сил, він буде сприйнятий ворогом несподівано, мов блискавка серед ясного неба, завдяки мудрому плануванню, героїзму захисників і неоціненній підтримці міжнародних союзників. Він принесе значні зміни на полі бою, ослабивши позиції агресора та відкривши шлях до подальших перемог. Під час цього важливого перелому наші мужні воїни отримають силу, здатну здолати будь-які перешкоди".

Мольфар вважає, що "... у цей переломний момент здається, що сама природа зупиняється, щоб спостерігати за двобоєм справедливої боротьби, допомагаючи праведним у їхньому прагненні до свободи та миру".

Борислав нагадує, що саме перший злам на фронті закладе фундамент для подальших успіхів української армії, "... навіюючи надію у серця українців та всіх, хто нас підтримує".

Нагадаємо, раніше нумеролог розповіла про місяць, який визначить долю України на 2024 рік.

  • Вас також може зацікавити:

Перемога почнеться з "несподіваного повороту": віщун Назарій чітко описав завершення війни

Росіяни втікатимуть: провидиця розповіла, яка країна допоможе ЗСУ здобути перемогу

Перемога України у війні вже близько: вчений Йоганн з Німеччини дав прогноз до кінця 2024 року