RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Козорогам слід бути уважними: гороскоп Таро на 13 квітня

Тарологи зробили передбачення для всіх зодіакальних знаків за картами Таро на суботу, 13 квітня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Три знаки Зодіаку не люблять дні народження: вважають марною тратою часу

Овен

Карта "Палац мечів" говорить про те, що сьогодні Овни можуть зіткнутися з наслідками невирішених проблем. Варто звернутись за допомогою до близьких. Ті, хто мають відносини, можуть їх покращити, а самотні отримають шанс зустріти справжнє кохання.

Телець

Карта "Дама мечів" символізує комунікабельність та енергію. Це може допомогти встановити корисні зв'язки та поділитися ідеями з іншими. Говорить про прояв щедрості, адже це може позитивно позначитися на матеріальному стані у майбутньому.

Близнюки

Карта "Четвірка мечів" вказує на те, що ті, хто має бізнес, можуть очікувати на приємні новини, знайомства з цікавими людьми. Однак хтось із близьких може зіпсувати настрій.

Рак

Карта "Дама денаріїв" рекомендує звернути увагу на добробут близьких, проявити турботу до, хто її потребує. Праця вдома може забрати багато енергії, через що ввечері приділіть час відпочинку.

Лев

Карта "Десятка денаріїв" говорить про те, що можуть проявитися інтелектуальні здібності та таланти. Ви будете здатні привернути до себе багато уваги. Партнер може приємно здивувати звісткою, сюрпризом.

Діва

Карта "Дама кубків" символізує насолоду сприятливим часом для покупок та фінансових інвестицій. Старі стосунки можуть відродитися. Можлива зустріч з людиною з минулого. Карта вказує на необхідність здійснення перестановки в будинку.

Ваги

Карта "Вісімка кубків" застерігає від сильного роздратування. Можете зіткнутися з фінансовими збитками. Варто утриматися від ухвалення імпульсивних рішень.

Скорпіон

Карта "П'ятірка кубків" говорить про те, що потрібно бути пильними щодо ймовірних збитків. Уникайте запозичень та переходьте на економрежим. Можливі конфлікти із близькими.

Стрілець

Карта "Король жезлів" вказує на те, що відкривається сприятлива перспектива для планів. Тому варто зосередитися на позитиві. Карта говорить про можливий початок палкого роману.

Козоріг
Карта "Правосуддя" радить уникати важкої фізичної праці. Займіться творчими заняттями, контролюйте емоції, адже можливі неприємності.

Водолій

Карта "Блазень" застерігає від безглуздих розмов, що здатні виснажити енергію та підірвати настрій. Потрібно бути обережними та не дати сумнівам заволодіти вами. Проведіть час на самоті.

Риби

Карта "Верховна жриця" обіцяє сприятливі обставини, що допоможуть у складних ситуаціях. Хтось із минулого захоче зв'язатися з вами. Варто не боятися проявляти ініціативу та діяти так, як вважаєте за потрібне.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку в квітні варто очікувати на несподіванки.

  • Вас також може зацікавити:

Три знаки Зодіаку не люблять дні народження: вважають марною тратою часу

Час щастя і нових звершень: з 1 квітня у трьох знаків Зодіаку відбудуться казкові зміни

Фортуна буде прихильною: ці знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками тижня