RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

Житимуть під захистом небес: сім імен для дівчаток, які зроблять їх щасливими

Існують жіночі імені, які вважаються покровителями для своїх власниць. У списку тих, хто житиме під захистом небес: Олександра, Ольга, Вікторія, Віра, Дарина, Маргарита та Валерія.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Секрети долі: що є справжнім щастям для кожного знаку Зодіаку

Олександра

Дане ім'я означає відважна, сильна. Дівчатка з таким іменем будуть захищати дорогих і важливих людей. Вони справжні борці за справедливість, хоробрі, сміливі, а також достатньо впевнені у собі. Паралельно з цим - чарівні та жіночні. Це природжені лідерки, які вміють брати на себе відповідальність. Загалом, це сприяє кар'єрі, тому часто стають успішні в професії.

Ольга

Це красиве ім'я означає "свята" або "мудра" зі скандинавським корінням. Власниці рішучі та тверді в характері. Дівчатка на ім'я Ольга надзвичайно віддані натури. Вони активні та вольові. У дорослому житті стають виключно незалежні та амбітні.

Вікторія

Вікторія з латині означає - перемога. Це яскраві особистості: рішучі, темпераментні, сміливі та наполегливі. У відносинах проявляють беззаперечне лідерство. Це вірні подруги, які запропонують свою допомогу. Дуже приємні, лагідні, ніжні та спокійні.

Віра

Віра означає грецькою мовою "віра". Власниці є розсудливими, врівноваженими та послідовними. Іноді флегматичні. Мають сильний характер і глибоку інтуїцію. Негаразди у їхньому житті не трапляються. Жінкам з таким іменем часто щастить.

Дарина

Дарина - означає подарунок. Ім'я старослов’янське. Такі дівчатка чутливі, мрійливі та кмітливі. Бувають самокритичні, тому потребують підтримки рідних і друзів. Однак це не псує життя. Вони чарівні та працьовиті. Саме це допомагає досягнути успіхів та кар'єрних висот.

Маргарита

Маргарита означає "перлина" або перли". Марго змалку проявляє лідерські схильності, активна, впевнена. Абсолютно не боїться говорити прямо, вільна від стереотипів. Дуже талановита, успішна.

Валерія

Валерія означає - міцна. Йдеться про характер. Вони вперті та цілеспрямовані. Вони є авантюристками, люблять змагатися та перемагати. Емоційні натури з гарною інтуїцією. Жінки з таким іменем відповідальні та наполегливі.

Раніше ми розповідали, що чекає знаки Зодіаку влітку 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Доленосні роки життя: який найщасливіший вік для кожного знаку Зодіаку

Зберігають гарний настрій навіть у найтемніші часи: три головних оптимісти за знаком Зодіаку

Їх не люблять кадровики: чотирьом знакам Зодіаку найважче влаштуватися на роботу