RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Новий суперкроссовер від ЗАЗ виявився фейком: що говорять в компанії

У автоконцерні "Запорізький автомобілебудівний завод" спростували інформацію про підготовлюваний випуск нового кросовера "Одеса", який, за даними ЗМІ, стане локальною адаптацією моделі китайського концерну FAW.

Про це пресслужба ЗАЗ заявила інформаційному агентству УНІАН.

Раніше повідомлялося, що базою для створення ЗАЗ "Одеса" стане FAW Besturn T77, що відрізняється сучасною зовнішністю з панорамним дахом, великими радіаторними гратами, численними хромованими елементами, LED-оптикою і стильними легкосплавними дисками розмірністю від 17 до 19 дюймів. У салоні є цифрова приладова панель, інформаційно-розважальний центр з підтримкою Apple Carplay та Android Auto, клімат-контроль на дві зони, система кругового огляду і багато іншого.

Силовий діапазон прототипу міфічної "Одеси" представлено безальтернативним 1.5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 160 кінських сил, у зв'язці з яким може працювати одна з двох коробок передач - шестишвидкісна механіка або семиступінчастий робот.

Раніше ми писали, що на Запорізькому автомобільному заводі можуть почати виробляти лінійку надбюджетних автомобілів на основі Lada Granta.