RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Швидше за спорткар Porsche: шкільний автобус здивував результатами популярного тесту, відео

У США шкільний автобус, оснащений удосконаленою системою стабілізації, виконав "лосиний тест" на дивовижній швидкості, що перевищує показники Porsche в тому ж тесті.

Про це повідомляє сайт Motiv.

Американська компанія Motiv Power Systems – виробник електричних шасі для комерційних автомобілів середньої вантажопідйомності. Вона представила чергову новинку – просунуту систему курсової стійкості.

Новинку встановили на великогабаритний шкільний автобус та перевірили за допомогою “лосиного тесту” – способу, що імітує раптову перешкоду на дорозі.

Гідним вважається результат тесту, коли транспортний засіб пересувається зі швидкістю не менше 77-78 км/год. Навіть невеликі спорткари не завжди досягають цієї позначки. Наприклад, електричний спорт-універсал Porsche Taycan Cross Turismo впорався із завданням на швидкості 74 км/год.

Результати випробувань зі шкільним автобусом всіх шокували, адже він виконував «переставку» на швидкості 112 км/год.

Представники компанії акцентують увагу не стільки на швидкості виконання маневру, як на безпеці транспорту, завдяки системі курсової стійкості.

“Як технологія широкого спектра застосування, нова система грає життєво важливу роль у забезпеченні безпеки електромобілів майбутнього. Транспортні засоби, оснащені цією передовою технологією, можуть допомогти водіям під час різких поворотів або уповільнень, які в іншому випадку можуть спричинити перекидання або занесення авто через втрату зчеплення з дорогою” , – зазначається на сайті.

Раніше ми писали про "транспорт" для найменших від Mercedes-AMG.