RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Мають непоганий пробіг: ТОП-5 недорогих авто для дівчат

Експерти склали рейтинг ТОП-5 легкових автівок для жінок, які наразі доступні на українському ринку.

Підбірку оприлюднило тематичне видання UaMotors.

Mazda 3 II (BL) Рестайлінг

Ця модель добре підходить для міста завдяки компактним габаритам та легкому управлінню. Серед агрегатів доступні 1,6-літровий двигун на 105 к.с., 2,0-літровий потужністю 150 к.с. та 2,3-літровою віддачею 260 к.с, які працюють з механічною та автоматичною трансмісією.

Читайте також: Доступні та надійні: названі найкращі б/в авто 2022 року

Nissan Juke I

Міський кросовер з низким рівнем витрати палива. Автівка також має широкий список опцій у вигляді аудіосистеми, підігріву сидінь, електрорегулювання та підігріву бічних дзеркал, системи стабілізації. Доступні на українському ринку моделі оснащені 1,6-літровим мотором на 177 к.с., який працює в парі з механічною та автоматичною коробкою передач.

Kia Picanto III

Компактний автомобіль для руху у міському потоці. Невелика витрату палива та другий ряд сидінь робить цю модель ексклюзивною. Автомобілі оснащені моторами 1,0 MPI на 67 л. та 1,2 MPI на 84 к.с., які працюють у парі з автоматичною коробкою.

Opel Corsa D Рестайлінг I

Спортивний характер, гарна динаміка та невеликі розміри - головні переваги цієї автівки. Модель оснащена кондиціонером, підігрівом керма, дзеркал та сидінь, а також бортовим комп’ютером. На ринку доступні моделі з чотирма різніми двигунами, які працюють на механічній та автоматичній коробці передач.

Ford Fiesta Mk6

Компактний автомобіль з гарною шумоізоляцією, низькою витратою палива та містким багажником, який розрахований на 500 літрів. На вторинному ринку частіше можна зустріти моделі з 1,2-літровим мотором потужністю 82 к.с. та 1,4-літровим агрегатом на 96 к.с. Двигуни працюють як з автоматичною, так і механічною трансмісією.

Раніше ми розповідали, які авто "гольф-класу" можна купити в Україні до 9 тисяч доларів.