RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Найкращі привітання з Великоднем у прозі та відео

Великдень, або Світле Христове Воскресіння - це світле сімейне свято. У 2020 році православні християни відзначають його 19 квітня. Не забудьте в цей день привітати своїх друзів та близьких і побажати їм здоров'я і душевного тепла. Особливо важливо зробити це зараз, коли в країні карантин, і ми не можемо приїхати в гості до рідних людей.

Якщо вам важко підібрати правильні слова, то пропонуємо скористатися нашою шпаргалкою. "Апостроф" зібрав найтепліші привітання з Великоднем 2020 своїми словами, які викличуть посмішку на обличчі і подарують відчуття свята.

Привітання з Великоднем у прозі

Вітаю із святом Великодня! Нехай з ним до Вас прийде здоров'я, любов, щастя, душа знайде проблиски світла, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими! Всіх Вам земних благ!

***

З Великоднем! Бажаємо душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях. Нехай це величне свято Воскресіння Господнього надихає Вас на добрі та праведні справи. Нехай паска стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого! Христос Воскрес! - Воїстину Воскрес!

***

Вітаю вас із Великим днем Христового Воскресіння! Зичу вам міцного здоров'я, щастя і доброї долі. Хай ваші серця наповнюються радістю, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у ваші оселі мир, злагоду, світлу радість!

***

Сьогодні - найсвітліше свято в році. Чути передзвін дзвонів, християнський світ осяяний радістю, добром та добротою. Нехай Господь береже у вашому домі злагоду, а в душі спокій. Христос Воскрес, зі святом!

***

Вітаю з Великоднем! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, оберігає від життєвих труднощів і печалей. Бажаю тобі зустріти свято в колі родини, відчути ароматні освячені страви, очиститися і стати трішки кращим

***

Бажаю Вам щастя і радості, віри та благополуччя! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов і світло у Вашу родину, щирість і добро у взаємини! Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань! Христос Воскрес!