RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Красиві привітання з Трійцею в прозі та відео

День святої Трійці має велике значення в житті віруючих людей. Це день, коли Святий Дух зійшов на апостолів і дав їм силу проповідування. Це сталося на 50 день після Великодня, а тому це свято має ще одну назву - П'ятидесятниця. У 2020 році Трійця відзначається 7 червня.

У цей день люди відвідують церкви, прикрашають свої оселі зеленню та квітами, а також вітають один одного. "Апостроф" зібрав найтепліші вітання з Трійцею 2020 своїми словами, які викличуть посмішку на обличчі і подарують відчуття свята.

Привітання з Трійцею в прозі

Прийшла Трійця, свято надій, таємного кохання і беззастережної віри. Нехай летять ваші бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і щастя.

***

Нехай в п'ятдесятий день після Великодня зійде на всіх світлий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, який зігріває неймовірною любов'ю, даруючи та окрилюючи вас на нові звершення! Із Зеленими святами!

***

Зі святом Трійці вас! Нехай урочистий церковний дзвін наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями.

***

Вітаю з Трійцею. Бажаю миру в житті, щастя, добра, радості, душевного тепла, бажаю удачі на шляху, добра, благополуччя, впевненості та достатку. Нехай твоє серце переповнює любов, а в тобі завжди живе світла надія. Бажаю, щоб Пресвята Трійця відвела від тебе і твоєї сім’ї будь-яку біду і будь-яке лихо.

***

Вітаю з чудовим, добрим святом Трійці. Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть у самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе відкриється світлий шлях до мрій і щастя. Бажаю миру, благодаті, краси і гармонії.

***

Від душі вітаю з чудовим святом Трійці і хочу побажати, щоб в полі твого життя яскравими фарбами простягалися квіти щастя і зелень надій. Нехай буде невичерпним джерело натхнення і віри, нехай завжди буде привід для посмішок, нехай променями доброти і радості буде завжди наповнений твій дім.

***

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб у твоєму житті тебе все влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перепон, які були б тобі не під силу, щоб твоє серце ніколи не втрачало доброти, щоб твій внутрішній світ завжди був повний квітучих садів радості і зелені надій.

***

Свята Трійця - велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Прощайте всіх, хто заподіяв вам біль. Хай дім ваш наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.