RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

"Замість тисячі слів": в мережі розповіли, чим розчулив цьогорічний Ukrainian Fashion Week

Цьогорічний Ukrainian Fashion Week, що вперше з початку повномасштабного вторгнення відбувся в Україні, розчулив користувачів мережі.

Українці ділились враженнями в соціальних мережах Х та Facebook.

Зокрема Антон Геращенко в соціальній мережі Х написав:

"Замість тисячі слів. Український тиждень моди. Українські ветерани представили нову колекцію Андреаса Москіна. Українські реалії…".

Він також показав кілька фото, як цьогоріч до виступу на подіумі запросили українських військових ветеранів та ветеранок.

Своїми враженнями в мережі також поділилася українська бізнесвумен Інна Гарцуєва. Вона написала, що цьогорічний Ukrainian Fashion Week довів її до сліз:

"Чому я ридала на Ukrainian Fashion Week… Український тиждень моди вперше від початку повномасштабного вторгнення повертається до Києва. Але в цьому році це не про моду, на мій погляд, це про наш біль…".

Вона пропонує самостійно поглянути на фото і відео з цьогорічного показу.

"Як моделі виступили ветерани, які втратили ноги під час війни. Я думаю, що такого світ ще не бачив. Сподіваюся, що це чіпатиме до сліз не тільки мене, а й пронесеться всіма світовими подіумами", - написала Гарцуєва.


Варто зауважити, що цьогоріч Ukrainian Fashion Week вперше після початку повномасштабного вторгнення повернувся до України та тривав з 1 по 4 вересня. Український тиждень моди має на меті підтримку української fashion-індустрії і посилення голосу України у світі.