RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Жорстоке побиття в кафе Києва потрапило на відео

В одному з кафе Києва на очах людей у формі правоохоронців група невідомих молодиків по-звірячому побила відвідувача, який перебував у закладі замість зі своєю дівчиною.

Відео з інцидентом опублікувала програма новин телеканалу 1+1 ТСН на YouTube.

"Неадекватні люди. Останнє, що пам'ятаю: забігає хлопець зі стільцем в руках", - каже постраждалий 32-річний киянин Сергій Зеленський, який більше року перебував в АТО, проходячи службу добровольцем в 128-й бригаді.

В результаті інциденту у нього тяжкі забої головного мозку і переламані кістки черепа. Також потерпілий заявив, що не знає, чому на нього скоїли напад.

На відео з камер спостереження в кафе зафіксовано як у заклад входить група невідомих, знімають футболки, а через хвилину під'їжджає машина, схожа на поліцейську. Молоді люди спускаються в зал, де близько 30 секунд б'ють потерпілого, а потім виходять з кафе. Причому все це відбувалося на очах людей у формі співробітників правоохоронних органів.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці травня двоє невідомих до смерті побили депутата Кременецької міськради Віталія Ващенко.