RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гучний інцидент у Києві з поліцією та прокурором: з'явилися фото та подробиці

У мережі з'явилися подробиці і фотографії затримання патрульної поліцією у Києві прокурора, який перебував за кермом автомобіля Ford Focus в стані наркотичного сп'яніння.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Затриманим виявився співробітником прокуратури Куц Віталій Віталійович, 1984 року народження. Відзначається, що він по прибуттю до лікаря-нарколога почав буянити і відмовився проходити тести на вживання наркотичних речовин.

За словами лікаря, співробітник прокуратури, імовірно вживав бутират. Крім цього, в інформаційно-пошуковій системі МВС "Армор" вказується, що цей чоловік раніше притягувався за зберігання бутирату.

Затриманий прокурор був госпіталізований, оскільки він поскаржився на болі в області серця.

Як передає телеканал "112 Україна", спікер патрульної поліції Києва Юлія Коваль заявила, що, за попередньою інформацією, водій автомобіля Ford Focus є працівником обласної прокуратури. Вона додала, що його машину евакуювали на штрафмайданчик.

За словами спікера патрульної поліції, місцезнаходження чоловіка на даний момент час невідомо, оскільки поліцейські його відпустили після складання відповідних матеріалів.

Як повідомляв "Апостроф", генпрокурор Юрій Луценко анонсував затримання співробітників СБУ.