Київський догхантер висловився про спробу його підриву

Київський адвокат Олексій Святогор, відомий своєю нетерпимістю до бездомних собак, прокоментував спробу підірвати його за допомогою гранати, яка ввечері 12 вибухнула в під'їзді його будинку.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, вказавши, що в результаті вибуху могли постраждати його сусіди, в тому числі діти.

"Уявимо собі: хто ще міг опинитися в під'їзді в момент відкриття скриньки. Будь-хто з нас. Будь-хто. Наші матері, діти, рідні, близькі, сусіди... Родичі та друзі осіб, які зробили закладку, в тому числі могли зайти в під'їзд (йшли в гості, не знаючи, що недолугі діти поклали гранату)... І тоді було б місиво. Тому, браття мої дорогі - з терористами ніяких переговорів або ж поступок бути не може. Ніколи і ніяк. Ні за яких обставин. Терористи підлягають знищенню, так само як і ті, хто їх виправдовує. А рівно і знищенню підлягає грунт, на якому ростуть терористи. Іншого виходу просто немає", - написав Святогор.

На думку доґхантера, вибух пов'язаний з його "боротьбою" з бродячими собаками.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опубліковано відео з місця вибуху гранати у багатоповерховому житловому будинку у Дніпровському районі Києва. В результаті інциденту постраждав брат Олексія Святогора. Слідчі кваліфікували інцидент як замах на вбивство.

Нагадаємо, в серпні невідомі кинули "коктейль Молотова" в автомобіль Святогора.