RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві невідомі влаштували вибух: з'явилися фото з місця НП

У Києві, на території одного з навчальних закладів в Святошинському районі міста, стався вибух. Про це повідомила начальник відділу комунікацій Головного управління поліції Києва Оксана Блищик.

За її словами, про вибух на території навчального закладу на проспекті Леся Курбаса близько 19 години у поліцію повідомив перехожий.

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

"На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, співробітники патрульної поліції і співробітники Святошинського управління поліції. Правоохоронці провели огляд території та вилучили залишки невстановленого предмета, які направлені на експертні дослідження, аби встановити, що саме вибухнуло. Осколками пошкоджена стіна будівлі", - розповіла Блищик.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 24 квітня, під час вибуху гранати в комп'ютерному класі в Цумадінському районі Дагестану (РФ) загинув учень восьмого класу, всього постраждали одинадцять дітей.