Робив вигляд, що ні при чому: з'явилися нові деталі смертельної ДТП у Києві за участю чиновника МВС

Голова ГУ Нацполиции в місті Києві Андрій Крищенко розповів подробиці про поведінку співробітника одного із сервісних центрів МВС Володимира Найди, який вчора влаштував смертельне ДТП у столиці.

Про це повідомляє "24 канал".

"На питання патрульних поліцейських він почав відповідати, що не має відношення до цього, але патрульні його затримали, тому що у нього були ознаки легкого травмування. На нього наділи наручники. Потім виявилося, що він був за кермом автомобіля і був безпосереднім винуватцем аварії. За свідченнями патрульних поліцейських, він був у стані алкогольного сп'яніння", - говорить Крищенко.

Потім підозрюваний викликав адвокатів та батьків, яким належить автомобіль Mazda. Також чоловік відмовився здавати тест на алкоголь. Пізніше у нього взяли аналізи, які покажуть, чи не перебував він у стані алкогольного сп'яніння.

Підозрюваний перебуватиме під вартою до обрання йому запобіжного заходу.

Андрій Крищенко сказав, що затриманий відмовляється від свідчень, посилаючись на стан здоров'я. Його доставили до лікарні і провели обстеження.

Зараз Володимира Знайду ще не відсторонили від обов'язків адміністратора сервісного центру, але керівництво пообіцяло контролювати хід справи.

Постраждалий водій автомобіля Mitsubishi Михайло у важкому стані перебуває в реанімації. На пам'ятаємо, що пасажир Mitsubishi помер в результаті аварії.

Як повідомляв "Апостроф", прокуратора повідомила про підозру співробітникові сервісного центру МВС, який влаштував смертельне ДТП у Києві.