RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві побили пожежних, які прибули на терміновий виклик: опубліковано фото

У ніч на п'ятницю, 27 квітня, в Києві неадекватний чоловік побив бійців ДСНС, які прибули на терміновий виклик, внаслідок чого два рятувальника були травмовані.

Про це проінформували на сторінці спільноти в Facebook dtp.kiev.ua.

Відзначається, що рятувальники прибули за викликом від 1:30 27 квітня в будинок №25 по вулиці Депутатській, - в під'їзді було чітко чутно запах гару, але точне джерело горіння необхідно було шукати.

Глава варти вирішив продзвонити двері мешканців для встановлення причин інциденту і можливої евакуації для запобігання отруєння продуктами горіння. З однієї з квартир на третьому поверсі вийшов чоловік років 30-ти на вигляд, який мовчки вдарив начальника варти по обличчю і накинувся на командира відділення цієї ж частини.

Щоб дизорієнтувати нападника рятувальники крикнули, що в його квартирі пожежа. За підсумками інциденту обидва постраждалих бійця ДСНС були госпіталізовані, - у одного виявився зламаний ніс (закритий перелом зі зміщенням кісткових уламків), а в іншого розбита губа.

"Нападника затримали і відпустили "нікого ж не вбив поки", - йдеться в повідомленні.

У мережі з'явилися фото з місця подій:

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на вулиці Вишгородській, грабіжник напав на що чоловіка, що виходив з супермаркету, і побив його.