RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У них каша в голові: соцмережі обурило відео з проросійською молоддю в Києві

В Києві російський блогер зняв відео з групою молоді, яка налаштована на "дружбу з РФ" і вважає, що "Україна ближче до Росії, ніж до Європи".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє блогер Сергій Наумович.

"У Києві російський блогер знайшов любителів "дружби з РФ" і поширює цей відос в мережі. У непідготовленого глядача може скластися враження, що кияни вже готові дружити з "русским миром", - пише він.

Відео викликало гнів користувачів соціальної мережі.

"Краще б я не дивився цю незрозумілу маячню", "Каша в голові. По Раші б проїхали з Заходу на Схід, схожість пошукали", - пишуть вони.

Також в коментарях багато користувачів не вірять в те, що відео - не постановка, а молоді жителі Києва - реальні: "Це такі кияни як я балерина", "Так впевнено говорить, постановка".

Однак їм заперечують інші, стверджуючи, що людей з такою думкою в Україні і в Києві досить: "Такі кияни існують... моя знайома наприклад. Після революції рвонула в Росію. Але недавно повернулася. Щось там не вийшло як мріялося. Ровесники моїм батькам - більш ніж достатньо", "На жаль таких людей повно. Іноді здається, що половина України навіть не в курсі, що йде війна з Росією".

Нагадаємо, не так давно в Києві під посольство РФ принесли "труни", протестуючи проти російської агресії в Україні.