RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Кличко відкрив другу чергу парку "Наталка" після капітального ремонту

Мер Києва Віталій Кличко відкрив після капітального ремонту другу чергу парку "Наталка". Міський голова оглянув територію оновленого парку та разом з мешканцями району протестував спортивний майданчик.

"У травні минулого року ми відкрили першу чергу парку «Наталка», що став «золотим» стандартом для всіх зелених зон столиці. Сьогодні презентуємо результати оновлення другої частини парку. Ця зелена зона є місцем відпочинку для більш як 300 тисяч жителів Оболонського району", - сказав Кличко та нагадав, що цю паркову зону було врятовано від забудови.

В рамках другої черги в парку «Наталка» зробили капремонт на загальній площі майже 7 га. Тут здійснили роботи з благоустрою та облаштування доріжок, нового освітлення, зрошувальної системи. Укріпили і прибережну зону. Берег зміцнено конструкціями з натурального каменю. Встановлено декоративну оглядову альтанку, з якої відкривається вид на Дніпро.

У парку "Наталка" також облаштовані пандуси, аби людям з інвалідністю було комфортно відпочивати.

Також облаштовані 2 сучасних багатофункціональних поля для гри в футбол, баскетбол, волейбол, встановлений майданчик "ворк-аут" з 32 елементами.

"Кияни з усього міста приїжджають сюди щодня. А у вихідні тут дуже багато людей. Наше завдання - щоб кияни відпочивали не тільки в цьому парку, а облаштувати такого стандарту парки в кожному районі нашого міста. І ми це робимо! Ми відкриваємо нові парки, сквери, зони відпочинку", - наголосив Кличко та додав, що сьогодні міська влада працює над оновленням і третьої черги парку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: