RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Українська чиновниця мало не загинула в ДТП з вантажівкою: опубліковано фото

У понеділок, 23 липня, в Києві сталася серйозна ДТП за участю вантажівки, в якій дивом вижила радник міського голови Дніпра Бориса Філатова, Яника Мерило.

"Слава Богу, мій ангел-охоронець не відпочиває навіть після джазу. Перша моя в житті ДТП (я сьогодні не за кермом, була в таксі). Величезна фура врізалася, коли стояли на розвороті. Багажника більше немає. Всі живі і здорові. Навіть на задньому сидінні застібаємо ремені. Не для інших. для себе. А тобі ангел, спасибі", - написала вона.

Як повідомляє Інформатор, інцидент трапився близько години дня. І вантажівка, і Volkswagen, в якій їхала Мерило, повертали з Набережної Заводської в сторону Кайдацького мосту. Водій таксі зупинився попереду, щоб пропустити автомобілі, як ззаду його вдарила вантажівка Renault. Від удару іномарка проїхала ще кілька метрів вперед, перш, ніж остаточно зупинилася.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на четвер, 14 червня, автомобіль, в якому перебував народний депутат з групи "Воля народу" Сергій Шахов, потрапив в серйозну ДТП в Полтавській області.