RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​У Києві неадекватна бабуся побила школярку, а потім і її батька: подробиці

19 серпня в Оболонському районі Києва літня жінка напала на 11-річну дівчинку і на батька потерпілої, який намагався урезонити неадекватну стару.

Про це повідомляє "КиївОперативний".

"Сьогодні о 20.15 літня жінка побила мою 11 річну дочку. За вул. Озерна, 22, Оболонського району. Мені подзвонив чоловік байкер і повідомив про інцидент. Примчавшись на місце я побачила розбите обличчя своєї дочки, викликала поліцію і швидку. Ця жінка била мою дочку по обличчю, голові і ниркам. Повернувшись до чоловіка, побачила подряпав голову і шию", - розповідає мати постраждалої.

Зі слів матері, ситуація така: діти каталися на роликах і скейтах. Дівчинка побачила на асфальті листи пінопласту, який заважав дітям кататися, підняла один і викинула в сміття, під'їхавши за другим листом, почула крик іншої жінки: "Біжи! Вона тебе буде бити!" У цей момент, як розповіла мати, її дитину схопила за одяг літня коротко стрижена, сива жінка.

"Ця жінка почала тягти мою дочку до смітника з криками: виймай все, що викинула і поклади на місце. Моя донька почала кричати: ви не маєте права мене хапати, відпустіть. Наступної миті ця жінка з криками: занадто багато знаєш про свої права, почала бити мою дочку по обличчю, голові і ниркам. За мою дочку заступилися люди, ця жінка припинила бити мою дочку, і, викрикуючи, пішла присіла на лавку біля свого будинку", - розповіла далі мати постраждалої дівчинки.

Діти, які каталися разом з дівчинкою, побігли кликати її батька. Прибігши на місце, чоловік підійшов до агресивної старій і запитав, як вона посміла зачепити дитину. У відповідь літня жінка кинулася з кулаками і на нього.

Постраждалі написали заяву в поліцію і засвідчили побої. Судмедекспертиза і установка особистості нападниці триває.

Як повідомляв "Апостроф", 17 серпня, в Києві на Троєщині жорстоко побили Анастасію Павлову, дочка покійного волонтера Сергія Павлова.