Підозра на наркотики: опубліковано нові подробиці ДТП з водієм Uber в Києві

Водій автомобіля таксі, який увечері 16 вересня врізався в зупинку в Києві, імовірно перебував під впливом наркотичних препаратів.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Інцидент стався близько 20:00 в Оболонському районі столиці на вулиці Маршала Тимошенко. Правоохоронці встановили, що таксист, перебуваючи за кермом Nissan, не впорався з керуванням і врізався в зупинку громадського транспорту.

"На щастя, високий бордюр зупинив транспортний засіб. Однак двоє жінок отримали тілесні ушкодження: за попередньою інформацією лікарів, у однієї постраждалої травма руки, в іншої - закрита черепно-мозкова травма", - розповіли в поліції.

Правоохоронці підозрюють, що чоловік перебував за кермом, ймовірно, будучи під дією наркотичних речовин. Саме тому таксиста доставлять до лікаря-нарколога для встановлення алкогольного або наркотичного сп'яніння.

На даний момент поліцейські працюють на місці події, опитують свідків, встановлюють обставини ДТП. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", увечері в п'ятницю, 14 вересня, в Києві на Столичному шосе сталася аварія: заснув водій врізався в зупинку громадського транспорту. На щастя, в момент аварії на зупинці не було людей. Сам водій також не постраждав.