Волосся стоїть дибки: в мережі поділилися скандальною розповіддю про свавілля в Києві і показали фото

Один з фургонів київської мережі вуличного фаст-фуду Furgoneta невідомі спершу забрали з вулиці, а потім, коли його знайшли і повернули, відібрали повторно, вже з приватної закритої території.

Про це в Facebook розповіла засновниця мережі Алла Овсяннікова.

Вона повідомила, що інцидент стався в четвер, 13 вересня, близько 23.40 на вул. Фізкультури.

"В ніч з четверга на п'ятницю в моєму житті і бізнесі, вже вкотре, стався кримінальний бойовик з елементами сюрреалізму, хоррора і драми... В наш фургон вломилися троє. Винесли співробітника прямо за комір. Не показали жодного посвідчення, не пояснили хто вони і звідки. Не дали жодного паперу. Просто відрізали від світла, погрузили фургон на евакуатор і відвезли в невідомому напрямку", - написала вона, уточнивши, що про демонтаж її ніхто заздалегідь не попереджав.

"Сталося неможливе: з'ясовується, що мій вивезений фургон раптом опинився на моїй же території на Червоному Хуторі, на нашій фабриці. У мене не було часу розбиратися в цьому сюрреалізмі. Фургон наш кинули прям посеред лісу. Не сховали, не завісили гратами, а просто залишили стояти біля дерев. Як будь-яка нормальна власник свого транспортного засобу, який знайшов його кинутим і незрозуміло ким до цього увезенней, я забрала його собі, в тому числі, щоб дістати звідти продукти", - продовжила вона.

На наступний день, 14 вересня, працівники ресторану подзвонили Овсянніковій і розповіли, що, зрізавши замки з її приватної території, невідомі повернулися за фургоном і його відвезли.

Директор додала, що ніяких порушень на місці стоянки фургона по вул. Фізкультурної не було, щомісяця оплачувалася парковка за три місця, які займала точка продажу.

"Не сказали хто вони, куди везуть і чому. А потім прийшли і ще раз вкрали, але вже зі зломом. З проникненням. Без документів, без суду, без поліції, без виконавчої служби, без страху понести відповідальність, беззаконно і нещадно... Бандитизм - це наша нова реальність? " - питає вона.

У коментарях до посту користувачі мережі припустили, що до інциденту може бути причетний підрядник по влаштуванню інженерних комунікацій в Києві КП "Міський магазин".

Так, на сторінці підприємства в Facebook зазначено, що на другому тижні вересня поточного року ними "були демонтовані 14 самовільно розміщених (встановлених) засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі", серед яких "одна лавка-автопричіп з продажу їжі на вул. Антоновича (Горького) , 45 (51) кут Фізкультури".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", працівники комунальних підприємств за час з 3 по 7 вересня знесли в Києві два десятка МАФів.