RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Скандальний священик влаштував в Києві небезпечні гонки по тротуару: фото і відео

У Києві священик на автомобілі порушив правила дорожнього руху і мало не збив людей на тротуарі.

Відео інциденту розмістив проект "Зупини лося".

Подія трапилася на Позняках на проспекті Бажана. Учасники соціального проекту намагалися донести водіям, які об'їжджали затор по тротуару, що треба дотримуватися правил дорожнього руху. Одним з таких порушників став водій авто марки Opel. Він рухався по зоні для пішоходів на високій швидкості і ледь не збив активістів проекту. Чоловік зупинився і вийшов з машини, почавши грубити учасникам проекту, а потім просто поїхав.

Як з'ясувалося, порушником був Богдан Кунтий - священик, настоятель Храму Святої Рівноапостольної Ніни в селі Велика Олександрівка (15 кілометрів від Києва у бік Борисполя). Храм УПЦ Московського патріархату.

Увага! Відео містить ненормативну лексику. Дивитися з 12:50 хвилини

Також учасники соцпроекту написали, що з ними зв'язалася людина, який рік тому постраждав від дій священика Кунтого. Тоді він збив людину на пішохідному переході, а потім ще й побив його. Потерпілий викликав медиків і поліцію, тому є всі докази провини священнослужителя. Однак, за його словами, справа нічим не закінчилася.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі розповіли про неадекватного водія, який навмисне лякає і збиває пішоходів, а потім ще й лізе битися. А в Києві з гонитвою затримали п'яного автомобіліста, який чинив опір поліції. Також в столиці два "героя парковки", влаштували "батл", неправильно припарковавшись в одному і тому ж місці.