У популярному супермаркеті Києва завівся нахабний злодій: в мережі показали фото

У Києві грабіжники вже кілька днів поспіль грабують відвідувачів ТЦ "Гуллівер".

Про це повідомляє "Київ оперативний".

"У п'ятницю (08.02.19) з товаришем стали жертвами кишенькових злодіїв - у одного вкрали гаманець. Помітили майже відразу. Все відбувалося на території супермаркету "Сільпо". Звернулися до охорони, ті сказали дзвонити в поліцію. У поліції сказали "чекати". Поки чекали поліцію, виявилося, що ще мінімум 4 людини стали жертвами кишенькових злодіїв тільки за останню годину. Вкрадено 3 телефони і ще один гаманець", - йдеться в повідомленні .

Після того, як поліцію довелося чекати три години, а охоронці супермаркету не підключилися до пошуку злочинців, оповідач вирішив сам простежити за грабіжником.

"Я вирішив піти на розвідку по торгових рядах супермаркету в пошуках злодіїв, так як кожну годину кількість жертв збільшувалася. Я вирішив стежити за злодієм далі. Час від часу він зустрічався з невисокою жінкою років сорока, схоже передавав награбоване, щоб не приносити через вихід. На самій крадіжці зловити *иродка не вдалося - не знайшов нічого в кишенях чоловіка, який проходив повз нього. Внаслідок, затримати його не вдалося", - розповідає жертва пограбування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві неадекватні грабіжники влаштували бійку з поліцією.