Привалило троє дверей: в Києві сталася жахлива НП з дитиною в лікарні, фото

У понеділок, 13 січня, у Дитячій поліклініці в Києві на проспекті Правди 64 А, чотирирічного хлопчика придавило троє металевих дверей.

Про це написав родич хлопчика Олександр Суворов.

НП призвела до перелому бедренної кістки та шокового стану дитини.

"Мама трьох маленьких дітей, привела дітей, хворих на вітряну віспу, в поліклініку . Коли мама в реєстратурі отримувала талон до лікаря в цей час маленький хлопчик, ненароком зачепив важкі металеві двері які стояли підперті на стіну в результаті троє металевих дверей привалили дитину. Напередодні тут проводили ремонтні роботи але ніякої загороджувальної стрічки не було", - пише Суворов.

За його словами, швидка допомога їхала 20 хв і весь цей час дитина в шоковому стані лежала на підлозі і поряд з нею лежала мама яка хоч якось намагалася допомогти сину.

"Весь медичний персонал боявся брати відповідальність тому всі чекали швидку. Дитину госпіталізовано в Дитячу Клінічну Лікарню/1 попереду чекає операція але через хворобу вітряної віспи, операцію перенесли коли стан дитини покращиться", - написав він.

Нагадаємо, що у потязі "Сімферополь-Москва", який прямує з анексованого Криму до Росії по Керченському мосту, жінка викинула з купе потяга немовля.