RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Потребує лікування: київського "терориста" перевели з СІЗО до психіатричної лікарні

Олександра Белько, який 18 вересня 2019 року перекрив міст Метро в Києві та заявляв про його "підрив", перевели із СІЗО та помістили до психіатричної лікарні.

Про це повідомили у прокуратурі міста Києва.

20 січня Дніпровський районний суд столиці задовольнив клопотання прокуратури міста Києва про зміну запобіжного заходу підозрюваному у мінуванні мосту Метро з тримання під вартою на госпіталізацію до психіатричного закладу.

20 вересня 2019 року Дніпровський райсуд Києва обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 288 тис. гривень. Олександру Белько інкримінували хуліганство та неправдиве повідомлення про мінування. Але судово-психіатрична експертиза визнала, що чоловік не керував своїми діями та має проблеми із психікою. На сьогодні його стан не поліпшився і Белько потребує примусової госпіталізації та посиленого нагляду.

Як інформував "Апостроф" раніше, у грудні 2019 в року Києві співробітники СБУ викрили телефонних терористів, які кілька разів дзвонили із погрозами про мінування торгово-розважального комплексу у Голосіївському районі.