RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Сантехнік Super Mario одягнений краще: мережі здивувала дивна уніформа для комунальників Києва

На Ukrainian Fashion Week відбувся показ мод, де представили одяг для працівників столичних комунальних служб.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на сайт КМДА.

В якості моделі на подіум вийшов мер столиці Віталій Кличко. Він зазначив, що даний проект ініціювало місто. Його мета - створення гарного, модного і стильного робочого одягу.

"За допомогою Ukrainian Fashion Week ми залучили чотирьох молодих українських дизайнерів - Володимира Демчинського, Ядвігу Нетикшу, Софію Русинович і Кирила Харітонцева, які розробили і в липні представили нам ескізи форми для комунальних служб Києва. А сьогодні вже представили цікаві зразки моделей на Ukrainian Fashion Week . І, до речі, деякі з цих дизайнерів вже створювали колекції в стилі робочого одягу", - сказав Кличко.

Він зазначив, що одяг вийшов оригінальним. Деякі варіанти його вразили.

"Бачення уніформи дизайнерами виглядає цікавим і оригінальним. Деякі варіанти мене вразили. В європейській столиці люди, які забезпечують її життєдіяльність, сервіс і комфорт для мешканців, повинні працювати в сучасній, зручній і красивій уніформі. Адже вони є обличчям нашого міста. І вони цього заслуговують!", - сказав міський голова.

Користувачі мережі прокоментували нову форму комунальників.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві показали результати роботи столичних комунальників, які поклали тротуарну плитку. Її якість залишила чимало питань - вже через тиждень плитка почала буквально на очах відвалюватися.