RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві група чоловіків викрала пенсіонерку - хотіли відібрати квартиру: фото

У Києві було введено в дію поліцейську операцію "Перехват", щоб зупинити автомобіль, в якому знаходилася літня жінка, котру викрала група незнайомців.

Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Києва.

Про викрадення старенької в понеділок, 14 грудня, заявила родичка, яка прийшла її провідати в квартирі на вулиці Данила Щербаківського та побачила жінку похилого віку в компанії незнайомих чоловіків.

"Внучці вони пояснили, що збираються знімати це житло, і швидко вивели господиню на вулицю, посадили в автомобіль і поїхали в невідомому напрямку. Перешкодити незнайомцям жінці не вдалося, але вона запам'ятала номер авто і прикмети незнайомців", - повідомили в поліцейській прес-службі .

Заявниця звернулася в поліцію і повідомила про викрадення бабусі, у якої, ймовірно, хотіли відібрати квартиру.

У місті ввели оперативний план "Перехват" з розшуку автомобіля Renault. На вулиці Зодчих патрульним вдалося зупинити автомобіль з ймовірними викрадачами.

"У салоні перебувало четверо чоловіків і налякана 78-річна жінка. Інспектори затримали ймовірних злочинців і викликали на місце слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові поліція затримала 31-річного чоловіка, який 9 грудня скоїв розбійний напад на жінку похилого віку і згвалтував її.