Нахабство як спосіб життя: мережі повеселило відео, як пропагандистску Кремля вигнали з готелю в Британії

Ведучу на одному з путінських телеканалів, пропагандистку Ольгу Скабєєву вигнали в Британії з готелю, в якому зупинялися російські ГРУшники Олександр Петров і Руслан Боширов.

Фрагмент передачі на росТВ, присвяченій цим двом підозрюваним в отруєнні екс-розвідника Сергія Скрипаля, опубліковано на сторінці BadRussian в Twitter.

Скабєєва намагається без дозволу попасти в номер, де зупинялися російські ГРУшники, на що співробітники готелю їй кажуть: "Ви не можете тут знімати без спецдозволу. Це приватна власність".

При цьому пропагандистка маніпулює фактами, заявляючи, що її не пускають нібито через її російський паспорт.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

"Ось саме так робляться репортажі:" Це приватна власність, знімати заборонено законом". Відповідь:" Тобто єдина причина по якій не можна знімати - це наявність російського паспорта? ". Триндець!", Якого х@я її взагалі в Англію пускають?", "Позорище, брехня як спосіб життя", "Росія-1 перебрехали справжні слова адміністратора готелю:" Це не має ніякого відношення до Росії" після того, як ця пропагандистка сказала, що її не можуть пустити тільки тому, що у неї російський паспорт. На відео його слова перевели як "вам слід говорити правду"!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", США, Франція, Німеччина і Канада дійшли спільної думки з Великобританією про те, що російська влада "майже безсумнівно" узгодила отруєння "Новачком" екс-розвідника РФ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.