RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

Українці почали спільну розробку ПО для аерокосмічної сфери з фахівцями з США

Інженери Progresstechgroup приступили до розробки IT-забезпечення для аерокосмічної сфери.

Про це в компанії повідомили в Facebook, передає РБК-Україна.

"Професійні якості українських програмістів з використанням сучасних технологій в області проектного менеджменту, примножені накопиченими знаннями "Прогрестех-Україна", дозволили отримати компанії перший портфель IT замовлень, а також статус офіційного постачальника інженерних послуг найбільшого гравця аеронавігаційного сектора", - заявили в компанії.

Раніше фахівці Progresstechgroup реалізували ряд демонстраційних проектів зі створення затребуваних в галузі програмних продуктів та програм.

За інформацією компанії, першим проектом в аерокосмічній сфері стало прототипування інтерфейсів технічної та архітектурної валідації, а також розробка human-in-the-loop системи оцінювання.

Як писали ЗМІ, команда українських інженерів Progresstechgroup взяла участь в проектуванні літаків нового сімейства Boeing.

Група компаній зі штаб-квартирою в Х'юстоні (США) працює на світовому ринку інжинірингових послуг з 1991 року. До її складу входять український партнер Boeing "Прогрестех Україна", "Тукана Інжиніринг Україна", що бере участь в створенні літаків Гольфстрім на замовлення Spirit, а також Сoupi Inc, яка розробляє програмне забезпечення в області моделювання сипучих матеріалів, і працює за контрактами з різними організаціями США, від NASA до фармацевтичних компаній.