Уфолог помітив на Місяці загадкову "будівлю інопланетян"

Відомий тайваньський уфолог Скотт Уорінг виявив на фото поверхні Місяця рукотворну будову висотою 200 метрів. Він впевнений, що це - один з доказів існування розумного інопланетного життя.

Про це повідомляє Еsoreiter.

За словами Уорінга, дивна будова розташована в великому ударному кратері Королева на зворотному боці супутника Землі. Розмір будови, за його розрахунками, в поперечнику становить більше 25 кілометрів.

Уфолог додав, що поруч з основною будовою, на знімку можна розгледіти структуру поменше розміром. У будівлі можна помітити продуманий дизайн і велику кількість прямих кутів. У будові видно блискучі металеві деталі, схожі на вікна. Уорінг переконаний, що споруда оснащена всім необхідним для життя на Місяці, однак, малоймовірно, що в даний час вона населена. Можливо, їй сотні тисяч років.

Деякі дослідники вважають, що на супутнику Землі з самої давнини базувалися інопланетяни, і що сам Місяць нібито представляє собою величезну базу. Будівлі на Місяці є тимчасовими, а прибульці, виконавши певні завдання, залишають їх.

Як повідомляв "Апостроф", в липні 2019 року місяцехід Yutu-2 зафіксував на темній стороні супутника Землі загадковий блискучий об'єкт, вчені його вивчили і представили свої висновки.