"Гент" - "Шахтар": де дивитися матч донеччан у Лізі Європи

3 листопада донецький "Шахтар" проведе матч 4-го туру групового турніру Ліги Європи: суперником донеччан буде бельгійський "Гент", який вони здолали два тижні тому у Львові з розгромним рахунком 5:0.

"Гент" - "Шахтар"

3 листопада, четвер, 22:00. Гент, стадіон "Гент Стедіум".

Пряма трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 2"

Орієнтовні склади

ент": Яннік Тоелен - Гіршон, Мітрович, Фокет - Сайєфі, Нету, ван дер Брюґен, Асаре - Саймон, Кулібалі, Мілічевич.

"Шахтар": П’ятов - Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Фред - Марлос, Тайсон, Бернард, Феррейра.

Втрати: Коваленко, Селезньов.

Суддя: Кульбаков (Білорусь).

Після розгромної перемоги у Львові 20 жовтня донеччани вийшли в лідери серед усіх 48 учасників групового турніру ЛЄ 2016/17 - завдяки чудовій різниці забитих і пропущених м'ячів - 8-0. Андрію П'ятову доводилося востаннє діставати м'яч з сітки своїх воріт в єврокубкових поєдинках ще 18 серпня, коли його команда обіграла на виїзді "Істамбул" 2:1.

Також в активі донеччан п'ятиматчева серія з перемог у Лізі Європи. У разі успіху 3 листопада "Шахтар" перевершить досягнення минулого сезону, коли в плей-офф турніру "гірники" виграли п'ять разів поспіль.

Зазначимо, що в матчі 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Шахтар" впевнено здолав "Чорноморець" 2:0, тоді як "Гент" з тим самим рахунком поступився "Мехелену". "Біло-сині" після 13 зіграних поєдинків йдуть у турнірній таблиці лише на 6-му місці бельгійської першості.