Форвард збірної України Зозуля отримав пропозицію з Греції

Агент українського футболіста Романа Зозулі, який виступає в складі іспанського "Бетіса", прокоментував чутки про те, що форвард може перебратися в чемпіонат Греції.

Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ, Зозулю може орендувати грецький ПАОК. Агент футболіста Володимир Кузьменко в інтерв'ю Footboom.com зазначив, що греки вже давно цікавилися українцем.

"Можу сказати тільки те, що ПАОК ще влітку був зацікавлений в Ромі. Так, були пропозиції з їх сторони, які в даний момент не влаштовують. Але я завжди дотримуюся одного принципу: "Вибір завжди робить сам гравець і його слово закон, головне щоб він сам цього хотів". Ну а пропозиції надходять не тільки від ПАОКа. Рома наполегливо тренувався і зараз готовий на 100% продовжити завойовувати довіру свого тренера в "Бетісі". Щоб там не вигадували про адаптацію Зозулі, ті, хто з ним знайомий особисто, знають, що він завжди йде до кінця і навіть сьогодні не встиг приїхати, а вже займається іспанською мовою зі своїм учителем", - сказав агент.

В поточному сезоні Зозулі так і не вдалося завоювати довіру тренерського штабу "Бетіса". Всього у складі іспанського клубу він зіграв у чотирьох матчах.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що захисник "Шахтаря" В'ячеслав Шевчук покинув донецьку команду.