Легендарний англійський півзахисник оголосив про завершення кар'єри

Півзахисник Френк Лемпард офіційно оголосив про завершення кар'єри футболіста. Зазначимо, що з середини листопада минулого року англієць перебував без клубу після того, як покинув "Нью-Йорк Сіті".

"Я вирішив, що зараз найкращий час завершити професійну кар'єру. Я отримав багато цікавих пропозицій як на батьківщині, так і за кордоном, однак я відчуваю, що настав час відкрити нову главу у своєму житті. Я дуже пишаюся здобутими трофеями і виступами за збірну Англії і безмежно вдячний своїй родині, товаришам по командам і моїм тренерам", - написав легендарний футболіст в своєму Instagram.

Лемпард - вихованець лондонського "Вест Хема". За "молотобійців" він грав з 1995 по 2001 роки, після чого його купив "Челсі", за який він виступав до 2014 року.

Влітку 2014 року англієць покинув Англію заради США, перебравшись в "Нью-Йорк Сіті".

На клубному рівні Лемпард зіграв у цілому 1018 матчів, в яких забив 302 голи. У складі збірної Англії він провів 106 матчів, записавши на свій рахунок 29 голів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що іменитий іспанський футболіст Хабі Алонсо прийняв рішення про завершення ігрової кар'єри після закінчення поточного сезону.